Sis podis en tres setmanes

0
438

Els atletes obren la pretemporada a les curses en ruta i obtenen resultats destacats a Ripollet, Sant Quirze, Matadepera i Sabadell
La Unió Atlètica Barberà estrena el campus la primera setmana de setembre amb 16 nens i nenes d’entre 5 i 11 anys
Curses en ruta Els primers en iniciar la nova temporada han estat els atletes de fons i mig-fons. Van començar a competir el 26 d’agost a la Cursa Popular de Ripollet (5km). Una setmana més tard van estar també presents a la Cursa Popular de Sant Quirze (5km) i aquest darrer cap de setmana hi ha hagut representació a Matadepera i a Sabadell. Entre els resultats dels primers compromisos destaquen els dos segons llocs en categoria junior aconseguits per Guillermo López a Ripollet i Sant Quirze, el tercer de Javier Garcia a la mateixa categoria a Sant Quirze i les grans curses d’Ariel Conde que tant a Ripollet com a Sant Quirze va arribar en el grup capdavanter. Dissabte passat a la Cursa infantil de Matadepera, el membre de l’escola d’atletisme Daniel Rivero va guanyar la seva categoria sent tercer de la general a la cursa de 800m. El seu company, Daniel Ponce, va creuar en primer lloc la línia d’arribada a la Cursa infantil de Sabadell, també de 800m. A més, altres alumnes de l’escola com Núria Garcia, Ainoa Cruel o Alicia Pou també s’han estrenat ja aquesta temporada participant en alguna d’aquestes curses. Pel que fa als atletes del club, els èxits van continuar a la Mitja Marató de Sabadell on Jonatan Ponce va rebaixar en 6 minuts (1h32’41’’) el temps de l’any passat i va quedar segon a la categoria junior. Ruben Molina (20è) i Javier Garcia (37è) van fer un gran paper a la Cursa Popular (7,8km). I Campus de la UA Barberà La primera setmana de setembre un grup de 16 nens i nenes d’entre 5 i 11 anys van participar a l’estrena del Campus de la UA Barberà. Durant les cinc jornades matinals que s’havien programat es van realitzar tallers de manualitats, activitats esportives, una excursió a Collserola i un dia de piscina. L’experiència, que havia de servir com a prova, ha resultat ser tot un èxit. | A partir d\’aquest dimecres dia 12 s’obriran les inscripcions per l’Escola d’Atletisme d’aquest anys que començarà les activitats el proper dilluns dia 17 i que funcionarà els dilluns, dimarts, dimecres i divendres segons els grups d’edat, ja que hi haurà cabuda per nens i nenes de 5 a 15 anys. Cal recordar que aquesta serà la primera temporada que l’Escola d’Atletisme comptarà com a instal·lació amb la pista d’atletisme del Complex Esportiu de Can Llobet.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.