EL CLUB D\’ATLETISME CALELLA, MILLOR EQUIP CATALÀ A L\’ESTATAL ABSOLUT DE MITJA MARATÓ

0
483

A Llorca (Múrcia) van desplaçar-se els millors equips estatals de Mitja Marató per tal de participar al CAMPIONAT D\’ESPANYA ABSOLUT d\’aquesta distància. Els equips catalans participants van ser el F.C. Barcelona i el C.A. Calella en categoria masculina, i l\’Espanyol (Ass. Blanc i Blau) en categoria femenina. Finalment, el Club d\’Atletisme Calella, que arribava molt tocat, físicament, al Campionat va ser l\’únic equip català que va poder optar a la classificació per Clubs Masculina, essent el 12è. per darrera del Canal Isabel II i per davant del Eliocroca, en una prova en que la calor, prop de 30º va passar factura a la majoria de participants, i va ser motiu de nombroses retirades. El millor atleta del Calella va ser ÒSCAR RODRÍGUEZ (20è. sènior) que va aturar el crono en 1h. 16m. 31s. Paral·lelament a aquesta competició, Albert Juhé del Calella, va participar a la 2ª edició de la Mitja Marató de Sabadell assolint la 54ª posició a la general. Juhé està ultimant la seva preparació per a la Marató de Berlín del proper 30 de setembre.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.