EL CLUB D\’ATLETISME CALELLA, MILLOR EQUIP CATALÀ A L\’ESTATAL ABSOLUT DE MITJA MARATÓ

0
593

A Llorca (Múrcia) van desplaçar-se els millors equips estatals de Mitja Marató per tal de participar al CAMPIONAT D\’ESPANYA ABSOLUT d\’aquesta distància. Els equips catalans participants van ser el F.C. Barcelona i el C.A. Calella en categoria masculina, i l\’Espanyol (Ass. Blanc i Blau) en categoria femenina. Finalment, el Club d\’Atletisme Calella, que arribava molt tocat, físicament, al Campionat va ser l\’únic equip català que va poder optar a la classificació per Clubs Masculina, essent el 12è. per darrera del Canal Isabel II i per davant del Eliocroca, en una prova en que la calor, prop de 30º va passar factura a la majoria de participants, i va ser motiu de nombroses retirades. El millor atleta del Calella va ser ÒSCAR RODRÍGUEZ (20è. sènior) que va aturar el crono en 1h. 16m. 31s. Paral·lelament a aquesta competició, Albert Juhé del Calella, va participar a la 2ª edició de la Mitja Marató de Sabadell assolint la 54ª posició a la general. Juhé està ultimant la seva preparació per a la Marató de Berlín del proper 30 de setembre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.