ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA CURSA POPULAR DE LA FESTA MAJOR DE MATADEPERA AMB PRIMERES FIGURES.

0
545

. La participació de primeres figures de l’atletisme, com Benito Ojeda, José Manuel Granadero i Marc Otero, del Fila Team, van impulsar la cursa popular de Matadepera, en un ambient festiu i de màxima esportivitat.
La tarda atlètica del dissabte 8 de Setembre a Matadepera, va començar amb la cursa infantil, en la que un total 68 participants, dels 71 inscrits, van recórrer 1,5 km amb tant il·lusió com esforç físic. Es va premiar al guanyador masculí, Joel González Casajuana (4’36”) i la guanyadora femenina que va ser Sònia Nasarre Guilamón (4’38”), que a més van ser primer i segon respectivament en la classificació general. També es va premiar al primer classificat local tant masculí com femení. Tot seguit va tenir lloc la cursa de 10 Km, a on es van donar cita corredors i corredores de clubs i penyes atlètiques principalment locals però també d’arreu de Catalunya : U. Exc. Matadepera, U.E. Terrassa, C.N. Terrassa, Corredors Catalunya, Running Vallès, Rubí, Vilanova, Vilafranca, Berga, Manlleu, Sant Boi i Ripoll entre d’altres. Un total de 553 dorsals pels inscrits. Els corredors del Fila Team van marcar un bon ritme de cursa, però seguits de ben aprop pels corredors de clubs locals com l’Arecasports (Lluís Aguilar) i del Running Vallès (Alex Carreras). Així la primera volta al circuït es va completar en 16’11’’ i l’arribada va ser tant disputada que finalment van entrar a l’hora els dos corredors del Fila Team José Manuel Granadero i Benito Ojeda (33’40’’), respectivament classificats com a primer i segon, i essent el tercer guanyador de la general en Lluís Aguilar de l’Arecasports, a 15 segons dels dos primers (33’55’’).| En l’apartat femení les guanyadores van ser Encarna García, del C.A. Vic (40’17’’), segona Estrella Ribó (40’32’’) i tercera l’atleta local Carme Ballesteros, del Fila Domingo Catalan, amb 41’05’’. Igual que en la cursa infantil, i com a reconeixement als corredors locals de Matadepera es van premiar els tres primers atletes locals tant masculins com femenins. Aquesta cursa l’organitza l’Ajuntament de Matadepera, juntament amb l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, està homologada per la Federació Catalana d’Atletisme i es puntuable per a la cuarta edició del Circuït de Curses Atlètiques Ciutat de Terrassa. Resultats Oficials 2007 per Championchip.
Fotos fetes per Alícia Pou.
Moltes Felicitats als organitzador, una cursa molt ben cuidada. Per exemple, tots els nens han sortit molt contents amb la medalla de participació. Un detall al que estem poc acostumats. Un speaker de excepció, Xavier Bonastre, molts voluntaris, dutxes i el temps Champiochip.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.