Burriac ATAC!07

0
574

El passat dissabte dia 8 de setembre a les 21:30, 270 corredors van prendre la sortida de la tercera edició de la cursa nocturna Burriac ATAC! L’èxit de convocatòria va ser absolut, cal tenir en compte que l’organització va tancar les inscripcions un mes abans de la cursa i que aquesta havia previst un nombre màxim de 250 corredors, que finalment va ser necessari ampliar una mica per permetre que molts atletes locals (una mica despistats) s’hi poguessin inscriure. Com ja és tradició la cursa va sortir puntualment i va omplir el carrer sant Joan de corredors, públic i voluntaris. Tots apretant des del principi a ritme dels Ssstrèpits. Seguidament els corredors van començar a enfilar per torrents fins arribar airosament (la majoria) a l’entrada dels corriols que els van pujar fins al turó de l’infern (el primer corredor (27:02 Xavi Espinya) i d’allà seguint les més de 500 barretes lluminoses i amb el recolzament de voluntaris i públic varen pujar a banyadores i al castell de Burriac (50:42 Xavi Espinya). Aquest any s’havia creat un nou premi, el “repte healtsystem” que el guanyava el qui feia una baixada més ràpida des del castell fins a la platja, novament Xavi Espinya se’l va emportar amb un temps de només 25 minuts i 13 segons.| Aquesta tercera edició va ser la més ràpida de totes, segurament el circuit ja més conegut i la millor preparació dels corredors va fer que en Xavi Espinya (guanyador també de les dues anteriors edicions) arribés primer a la meta amb només 1 hora 15 minuts i 55 segons. Maria Bartrolí va ser la primera dona en creuar la línia d’arribada també amb un excel·lent temps (1:31:53). Els primer local va ser Javi Delgado (de Vilassar de Mar) amb un temps de 1 hora 20 minuts 51 segons, i la primera dona local va ser Anna Padrós (també de Vilassar de Mar). Pel que fa a altres categories cal remarcar el primer lloc del júnior local Gerard Rebés (Cabrils) amb un temps de 1:33:46. Des de l’organització de Burriac ATAC!07 hem d’agrair a tots els voluntaris que a títol personal ens han ajudat, a la gent de l’Androna i de voluntaris nou vents, el seu impagable esforç ja que sense ells, com sempre diem, Burriac ATAC! no seria possible. També volem agrair a les empreses locals que ens han ajudat i aquelles d’àmbit extern al poble que novament o per primer cop han confiat amb nosaltres. També ens cal agrair a l’ajuntament de Vilassar de Mar, al de Cabrera i el de Cabrils, el seu recolzament i participació a la cursa i com no a la gent dels Ssstrèpits, als de l’ADF, a la Creu Roja i policies locals. Des d’aquí dir-vos que el Centre Excursionista Vilassar de Mar, està ja pensant amb com serà la propera edició i com fer-s’ho per millorar tot el fet fins ara d’aquesta gran festa que és Burriac ATAC!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.