AQUATLÓ : Albert Parreño i Núria Miró nous campions de Catalunya

0
1008

El Club Natació Prat va organitzar el campionat de Catalunya d\’Aquatló dissabte passat 8 de setembre, amb el domini absolut dels atletes del Club Natació Reus Ploms Albert Parreño i Núria Miró, que van finalitzar la prova amb uns registres de 32 min 4 s i 35 min 4 s, respectivament. Richard Calle (C.N. Prat) va finalitzar en segona posició per davant de Marc Trias (C.N. Manresa). En la classificació per equips es va imposar l\’equip local del Club Natació Prat amb els registres addicionals de Rubén Sanz i Joel Espina. Judith Corachan va finalitzar en segona posició, encara que al no estar federada va cedir el sots campionat a Montserrat Martínez (C.N. Reus Ploms) que va superar a Paloma Dorvil (C.N. Prat) en el tercer segment. Montserrat Clavero va aconseguir el tercer registre per al Club Natació Reus Ploms que va guanyar en la classificació per equips femenins. L\’aquatló és una especialitat derivada del triatló en la qual no s\’utilitza bicicleta i en el seu format habitual compte amb un segment central de 1000 metres de natació, amb dos sectors de 2500 metres de cursa a peu al principi i al final. En el Prat de Llobregat a més de la prova oficial amb 78 participants, es van realitzar 4 sèries promocionals de categories infantils amb les distàncies retallades segon els grups d\’edat, sent 117 els participants (amb diversos grups escolars) amb edats des dels 5 als 17 anys que van combinar natació en el mar amb la cursa a peu amb les seves transicions.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.