Inauguració d\’un nova botiga Esportiva: DIEDRE

0
617

La botiga es de nova obertura , el local on es troba era un magatzem, l’adreça es al C/ Massamsó Núm.25 de Moià ( Just darrera de la benzinera que trobem al entrar a Moià per Collsuspina ). DIEDRE estarà patronejada pel Marc Erra , per tu que potser no el coneixes et diré que es un tot terreny que es va iniciar en el Mountanbike en els seus inicis i apart un experimentat alpinista i escalador que ha fet cims com : ( Cervi, Khan Tengri, Tocllaraju, Alpamayo, Cayambe, Cotopaxi, Illiniza sur, Guascaran, Lenin, Chimborazo, Volcan Villarrica, Volcan San jose, Mont Blanc i 25 cims mes de 4000 mts. I mes de 200 cims de mes de 3000mts., Matagalls i les Agudes ) i corredor i arbitre de la FEEC de curses de muntanya i ultra-trails com per exemple la Marató des Sables ( 2 edicions ). La inauguració sera`el dia 15 de Setembre ( Dissabte ) a partir de les 17 hores.| La botiga te una orientació especificament de muntanya amb un extens material de Trail-running amb sabatilles , malles , samarretes tècniques , paravents , camel-backs , guants , ulleres , paclites , etc,etc Tot aquest material de les marques ( entre d’altres ) ; Inov-8 , Asics , Mizuno , La Esportiva , Brooks , New Balance , Vasque , Power-Bar , Raid-Light , Montane , Crazy , Saucony , Grifone , Haglöfs , Platypus , Marmot , Salewa , Lowe Alpine , etc , etc Tot aquest extens material contarà a més amb el bon assesorament del Marc. DIEDRE no es vol quedar en “nomes” on vas a comprar les sabatilles Trail sinó que sigui un lloc de trobada dels Trails-Runners amb la Associació esportiva DIEDRE de la qual els corredors que vulguin podran formar part fent-se soci i disposaran de informació de curses , tramitació d’inscripcions , descomptes a la botiga i poder correr amb l’equipament de DIEDRE. DIEDRE a mes comptarà amb un equip de corredors oficial per competir a diferèntes curses de Muntanya i Ultra-Trails.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.