Rècord de participació a la 2ª Mitja Marató Ciutat de Sabadell

0
705

La 2ª Mitja Marató “Ciutat de Sabadell” ja compta amb més de 800 inscrits, que es trobaran a la línia de sortida el proper diumenge dia 9 de setembre. Amb aquesta xifra es supera el nombre d’atletes que van participar a la primera edició. Aquesta prova obrirà la 2ª Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona alhora que puntua per la Lliga Internet Championchip. Els organitzadors d’aquesta mitja marató, representada per l’Associació Esportiva Mitja Marató Sabadell estan molt satisfets de l’acollida que ha tingut aquesta 2ª edició, i agraeixen als corredors la seva participació desitjant-los bona sort. Els atletes que no hagin formalitzat la seva inscripció encara ho podran fer fins divendres a les 12:00 hores mitjançant internet, a les següents pàgines web: www.mitjasabadell.cat i www.atletisme.com Així mateix també es podran fer inscripcions el mateix dia de la prova amb un cost de 20€.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.