Burriac ATAC! cursa nocturna al costat del mar (inscripcions tancades)

0
461

La nit del dissabte 8 de setembre es celebrarà la Burriac ATAC! 2007, la tercera edició de la cursa de muntanya organitzada pel Centre Excta. de Vilassar de Mar. Es tracta d’una prova nocturna que transcorre per corriols tècnics de muntanya, però amb la particularitat de tenir la sortida i l’arribada a zero metres sobre el nivell del mar. La cursa forma part del circuit de curses Open de la FEEC i hores d\’ara les inscripcions ja estan tancades. El seu final a la sorra platja, de nit i amb la possibilitat d’un bany al mar li donen un caràcter molt especial, més enllà de l’ambient que es crea formant part d’una corrua de corredors amb un llum frontal al cap pujant i baixant muntanyes i fent al cim del castell de Burriac. L’èxit de les passada edicions ens permet tirar endavant la del 2007 amb algunes novetats. Mantenim un circuit clarament de muntanya on tot tipus de corredor podrà gaudir del seu nivell. És per tant una bona cursa per aquell corredor novell que vol provar una cursa de muntanya, i és també una bona cursa per un corredor molt més experimentat que vol posar a prova la seva tècnica forçant la màquina durant una nit de final d’estiu.| El resultat, un recorregut de poc més de 15 quilometres amb 2,5km per circuit urbà, 3km per torrent, 1km per pista de sorra i 8,8km per corriols de muntanya. L’alçada màxima seran 407 metres i 635 metres de desnivell positiu, es passarà pel Turó de l’Infern i el Castell de Burriac com a punts més destacables. (Veure traçat i perfil del recorregut) Hi haurà 3 punts d’avituallament, a banda del sopar final, 2 controls de pas fixes i 2 controls de pas ocults. Al final de la cursa hi haurà botifarrada, beguda, bossa d’obsequis, sorteig, entrega de premis i una petita festa que ens farà tancar una bona nit de cursa. A un preu raonable també hi haurà botifarra per acompanyants. La sortida es donarà a les 21:30h a la Plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. El circuit està marcat amb cintes, barretes lluminoses, marques de guix al terra i altres complements fosforescents. En les zones urbanes, tot i disposar de l’autorització i col·laboració de la guàrdia urbana i haver-hi col·laboradors, cal ser prudent i respectar en tot moment les indicacions i normes elementals. (Reglament Burriac ATAC!)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.