La Mitja Marató i la Cursa Popular Infantil es consoliden a la Festa Major d\’aquest any

0
463

La clàssica Cursa Popular arriba a la 29a edició
Davant l\’èxit de l\’any passat, enguany es reeditaran la Mitja Marató i la Cursa Popular Infantil de Sabadell, que celebren la seva segona edició el proper diumenge, 9 de setembre. A més, la Festa Major comptarà amb cites esportives clàssiques com ara la Cursa Popular, que arriba a la 29 edició, i altres activitats de diferents disciplines i per a un públic de totes les edats. Des del passeig Manresa, a les 10 del matí, es donarà el tret de sortida a la 29a Cursa Popular que cada any se celebra en motiu de la Festa Major i que aplega una gran quantitat d\’atletes professionals i aficionats. El recorregut d\’aquesta prova serà de 7.830 metres. També hauran de fer el mateix recorregut, però més llarg i donant dues voltes, els participants en la 2a edició del a Mitja Marató Ciutat de Sabadell, que recorreran en cada volta un total de 10.548\’5 metres. La prova està organitzada per l\’Ajuntament, l\’Associació Mitja Marató de Sabadell i Sabadell Atletisme i obre el 2n Challenge de Mitges Maratons de la Diputació de Barcelona. La prova va tenir una molt bona acollida durant l\’any passat i es consolida durant la Festa Major del 2007. | El tret de sortida també serà a les 10 del matí. El regidor d\’Esports, Josep Ayuso, ha destacat que la Mitja Marató \”és una bona excusa per, durant l\’estiu, seguir corrent i continuar amb aquesta passió que és l\’atletisme pels qui el practiquen\”. Per la seva banda, la presidenta de l\’Associació Mitja Marató, Ester Solera, ha assegurat que la de Sabadell \”serà una Mitja Marató que tindrà una gran tradició\”. Segona cursa infantil Els més petits, de la seva banda, podran participar en una cursa especialment dissenyada per a ells i que en la primera edició, l\’any passat va tenir una gran acceptació. La 2a Cursa Popular Infantil de Sabadell començarà 5 minuts després de les 10 del matí des del passeig Manresa i tindrà un recorregut de 800 metres. Hi podran participar els nois i noies que van néixer entre els anys 1996 i 2000. Tots els participants rebran un obsequi i no hi haurà classificacions per categories d\’edat. Els interessants a participar a la Cursa Popular s\’hi poden inscriure a través d\’Internet fins al dissabte, dia 8, a les 2 del migdia. També ho poden fer al Gimnàs Municipal, El Corte Inglés, Intersport Molins, Intersport Paddock i Califòrnia Sports. Pel que fa a la Mitja Marató, per participar-hi s\’ha de formalitzar la inscripció a través d\’Internet fins avui dimecres, 5 de setembre, o bé de forma presencial a Intersport Molins, Intersport Paddock, Califòrnia Sports, Joan Sports i a les oficines d\’Ibercaja Sabadell. Finalment, els nens i nenes que vulguin córrer la Cursa Popular Infantil de Sabadell han de fer la inscripció a través de la xarxa fins el dissabte, 8 de setembre, a les 2 del migdia. Les inscripcions per Internet a la cursa i a la cursa infantil es fan a través de www.sabadell.cat i les inscripcions a la Mitja Marató a través de la web www.mitjasabadell.cat. A dia d\’avui, ja s\’han inscrits prop de 900 persones a la Cursa popular i unes 160 a la Cursa popular infantil. La Mitja Marató, abans d\’acabar el termini d\’inscripció, compta ja amb uns 800 inscrits, xifra que supera els participants de la primera edició, que van ser 750.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.