Anunci d’interès per als organitzadors de proves populars

0
1743

Ja és oberta la inscripció al Calendari petit de butxaca del 2008
El calendari compleix deu anys i per celebrar-ho tirem la casa per la finestra: l\’any vinent serà GRATUÏT! Sí, sí: sense cap despesa per a l’entitat organitzadora. Recordeu que es distribueix durant tot l\’any a botigues d’esports, clubs i dins de les bosses que es lliuren als corredors a les diferents curses adherides, i que se n’imprimeixen 100.000 exemplars La Comissió de Curses de Fons de Catalunya, creadora i coordinadora del Calendari fins ara, ha arribat a un acord amb la revista Marathon per editar-lo conjuntament a partir del proper 2008. La gran novetat és que totes les proves que vulguin podran adherir-s’hi i anunciar-s’hi de manera gratuïta. El Calendari és una de les guies de referència dels amants de les curses de fons en qualsevol de les seves modalitats: sobre asfalt, de muntanya, nocturnes, competitives, de Festa Major… A més, compleix una funció coordinadora perquè permet evitar que dues o més proves de característiques semblants se celebrin en la mateixa data i a pocs quilòmetres de distància les unes de les altres.| Per incloure una cursa gratuïtament al Calendari, es demana els següents requisits: a) Emplenar la butlleta d’adhesió amb les dades fonamentals de la prova i fer-la arribar abans de l’1 de novembre del 2007. b) Subscriure’s a la revista Marathon en nom de l’entitat organitzadora. c) Fer aparèixer el logotip de la revista en el tríptic i el cartell oficial de la cursa juntament amb els de la resta de col·laboradors. Ja estem enviant per fax la butlleta d’adhesió a les entitats organitzadores que van anunciar la seva prova al Calendari de l’any passat. Si no us ha arribat, demaneu-la a la nostra secretaria.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.