La segona edició del Desafiament de Mitges Maratons amplia el número de curses

0
302

El Segon Desafiament de Mitges Maratons constarà de dotze proves, quatre més que la primera edició. Aquesta és la principal novetat de la competició d\’enguany, que començarà aquest diumenge amb la Mitja Marató Ciutat de Sabadell. En total seran dotze curses homologades per la Federació Catalana d\’Atletisme que es disputaran a la demarcació de Barcelona. La Diputació de Barcelona, que fins ara havia donat suport a totes les carreres de manera individualitzada, ha aglutinat les proves sota la fórmula Desafiament de Mitges Maratons oferint un nou producte adreçat als aficionats a aquesta modalitat d\’atletisme. | Les dotze curses que conformen el Desafiament de Mitges Maratons són la de Sabadell, que es disputa aquest diumenge; la de Roda de Ter (Osona), que tindrà lloc el 14 d\’octubre; la de Mataró, el 2 de desembre; la de Vilanova i la Geltrú, el 16 de desembre; la de Sitges (Garraf), el 13 de gener; la de Terrassa, el 20 de gener; la de Granollers – Les Franqueses – La Garriga – Granollers (Vallès Oriental), el 3 de febrer; la de Barcelona, el 10 de febrer; la de Gavà – Castelldefels – Gavà (Baix Llobregat), el 17 de febrer; la de Berga, el 16 de març; la de Montornès – Montmeló (Vallès Oriental), el 23 de març; i la d\’Igualada, el 20 d\’abril.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.