Ja és a la venda la Revista MARATHON de SETEMBRE

0
465

Sumari: Marató d’Osaka L’equip espanyol no va poder assolir cap medalla L’entrevista: Carme Ballesteros, es troba a la plenitud de la seva vida atlètica Les Gore-Tex 2007 Participació de luxe a Grandvalira Nou calendarid’Esport Lúdic Amb més de 50 propostes per al final de setembre i pel al mes d’octubre i a més a més: L’aventura de córrer 500 km en 12 dies pàg. 20 L’actualitat a casa nostra pàg. 26 Catalunya domina la prova asiàtica de les Buff pàg. 48 Després de les vacances pàg. 52 Triatló: entrevista a Eva Ledesma pàg. 56 Flaixos internacionals d’atletisme pàg. 60 Fes-te’n subscriptor i la rebràs cada mes a casa teva. Informació al 93 268 01 14 (de 18 a 20 hs.)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.