Nova Temporada de Temps d\’Aventura

0
441

Aquest dijous sis de setembre el programa Temps d\’aventura comença el seu particular curs escolar i ho fa amb més força i empenta que mai. D\’entrada us oferirem un reportatge enregistrat aquest estiu al nord de Noruega, un lloc idílic per a la pràctica dels esports d\’aventura. D\’aquí uns dies marxem cap a Zegama convidant a 24 telespectadors del programa per animar la selecció catalana que podria quedar campiona del món de curses de muntanya. Aviat coneixereu els guanyadors. Aquest ha estat el concurs estrella de l\’estiu però en tenim més. Recordeu que cada quinze dies sortegem una btt exclusiva del programa valorada en 2500 euros; que tenim un concurs de fotos aventureres on han arribat ja més de 500 i moltes m és que arribaran a partir d\’ara… I que ben aviat us explicarem què heu de fer per participar en la segona edició de Racons, el llibre més aventurer de TV3. Temps d\’aventura. Cada dijous al 33… o al teu ordinador

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.