Més d\’un miler de persones ja s\’han inscrit a la Cursa de la Mercè

0
445

La 29ª edició de la Cursa de la Mercè, una de les proves atlètiques més emblemàtiques de Barcelona, ja s\’acosta. Per aquest motiu, els corredors inscrits cada dia són més. A poc menys de tres setmanes abans de la celebració de la cursa, la xifra d\’atletes que han tramitat la seva inscripció ja supera el miler de persones. Concretament són 1.279 els amants de l\’atletisme més popular que han decidit reservar-se un lloc per participar a l\’emblemàtica prova de 10 quilòmetres, que realitzarà el seu tradicional recorregut pels punts més emblemàtics de la ciutat.| I per aquell que encara no s\’ha inscrit, pot fer-ho en la modalitat d\’Internet, accedint al formulari, o presencialment, desplaçant-se a qualsevol dels establiments autoritzats i omplint la butlleta d\’inscripció que allí trobarà. Cal recordar que per poder participar a la Cursa de la Mercè és necessari realitzar la inscripció, que és obligatòria però totalment gratuïta. Per altra banda, per poder córrer la cursa, també és necessari fer-ho amb un xip. En el cas de no tenir xip propi (groc), la organització posa a disposició un xip d\’un sol ús al preu de 3 euros, que es pot comprar al moment de tramitar el formulari. Les inscripcions a través d\’Internet estaran obertes fins el 19 de setembre a les 20 hores, i les de la modalitat presencial fins al 18 de setembre en horari comercial, i el dia 19 de setembre a les 13 hores.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.