CAMPIONAT D\’ESPANYA DE MITJA MARATÓ

0
486

El proper diumenge 9 de setembre es disputarà la setzena edició del Campionat d\’Espanya de Mitja Marató a la ciutat murciana de Lorca. Aquest campionat estatal serà decisiu per a confeccionar la llista d\’atletes seleccionats per a participar en els Campionats del Món de Cursa en Carretera que es realitzarà a Udine (Itàlia) el proper 14 d\’octubre. Vuit atletes catalans es desplaçaran a Lorca per a disputar aquest títol estatal. Podem destacar la presència de Francisco Javier Cortes (FCB) campió els anys 94 i 98, Maria Teresa Pulido (AE Blanc i Blau) actual Campiona d\’Espanya de Marató, i Isabel Eizmendi (AE Blanc i Blau). Els altres atletes participants catalans són Mertixell Calduch (FCB), Vinyet Nogueró (AE Blanc i Blau), Joan Pera (At. Calella), Oscar Rodríguez (At. Calella), i Francesc Llamas (At. Calella).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.