CAMPIONAT D\’ESPANYA DE MITJA MARATÓ

0
385

El proper diumenge 9 de setembre es disputarà la setzena edició del Campionat d\’Espanya de Mitja Marató a la ciutat murciana de Lorca. Aquest campionat estatal serà decisiu per a confeccionar la llista d\’atletes seleccionats per a participar en els Campionats del Món de Cursa en Carretera que es realitzarà a Udine (Itàlia) el proper 14 d\’octubre. Vuit atletes catalans es desplaçaran a Lorca per a disputar aquest títol estatal. Podem destacar la presència de Francisco Javier Cortes (FCB) campió els anys 94 i 98, Maria Teresa Pulido (AE Blanc i Blau) actual Campiona d\’Espanya de Marató, i Isabel Eizmendi (AE Blanc i Blau). Els altres atletes participants catalans són Mertixell Calduch (FCB), Vinyet Nogueró (AE Blanc i Blau), Joan Pera (At. Calella), Oscar Rodríguez (At. Calella), i Francesc Llamas (At. Calella).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.