XI Cursa de l\’Esbufegada.

0
419

Pel proper dia 15 de setembre els Esbufecs organitzarem aquesta prova. La meteixa esdevé la celabració del nostre aniversari i per enguany hem pensat de fer-la, també, solidària. Part de la vostra inscripció la lliurarem a l\’ONG SUMUM, una petita entitat de monzón que treballa a Sierra Leone talment ho habien fet a Kosovo anteriorment, per tot plegat comptem amb la vostra solidaritat per enviar uns quants euros a una zona que lo primordial és la supervivència. SUMUM ens a donat la posibilitat d\’escollir el que volem fer, cosa que d\’ací estan és impossible ni d\’imaginar, i em deixat a ells qui facin els que més convingui, però si que volem organitzar una cursa al país africà on tots vosaltres formareu part de la mateixa on lliurament un petit record a tots els qui participin..Pel que respecta a La Cursa de l\’Esbufegada és celebrarà el proper dia 15 de setembre a Mollerussa i tots els arribats rebreu una samarreta i un medalló de disseny propi. | A més és fara lliuament de trofeus, també dissenyats i elavorats per nosaltres , als tres primers classificats de les 7 categories a partir dels 13 anys. També dir-vos que està prevista una cursa infantil de 0 a 12 anys de 2 quilòmetres on lliurarem el medalló i d\’altres productes. Hi haurà sorteig i premis especials. Per tot plegat esperem assolir una participació de 300 en la cursa de fons i un 100 en la infantil. Si el proper dissabte 15 no teniu res a fer, veniu a Mollerussa a fer quelcom. Us esperem i gràcies . Esbufecs, qui si no !

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.