XI Cursa de l\’Esbufegada.

0
318

Pel proper dia 15 de setembre els Esbufecs organitzarem aquesta prova. La meteixa esdevé la celabració del nostre aniversari i per enguany hem pensat de fer-la, també, solidària. Part de la vostra inscripció la lliurarem a l\’ONG SUMUM, una petita entitat de monzón que treballa a Sierra Leone talment ho habien fet a Kosovo anteriorment, per tot plegat comptem amb la vostra solidaritat per enviar uns quants euros a una zona que lo primordial és la supervivència. SUMUM ens a donat la posibilitat d\’escollir el que volem fer, cosa que d\’ací estan és impossible ni d\’imaginar, i em deixat a ells qui facin els que més convingui, però si que volem organitzar una cursa al país africà on tots vosaltres formareu part de la mateixa on lliurament un petit record a tots els qui participin..Pel que respecta a La Cursa de l\’Esbufegada és celebrarà el proper dia 15 de setembre a Mollerussa i tots els arribats rebreu una samarreta i un medalló de disseny propi. | A més és fara lliuament de trofeus, també dissenyats i elavorats per nosaltres , als tres primers classificats de les 7 categories a partir dels 13 anys. També dir-vos que està prevista una cursa infantil de 0 a 12 anys de 2 quilòmetres on lliurarem el medalló i d\’altres productes. Hi haurà sorteig i premis especials. Per tot plegat esperem assolir una participació de 300 en la cursa de fons i un 100 en la infantil. Si el proper dissabte 15 no teniu res a fer, veniu a Mollerussa a fer quelcom. Us esperem i gràcies . Esbufecs, qui si no !

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.