TRIATLÓ : Sara Loehr i els júniors del Drac dominen a Banyoles.

0
477

El passat dissabte 1 de setembre es va disputar la XXII edició del Triatló de Catalunya, prova de distància olímpica organitzada per l\’Ajuntament de Banyoles contant amb 427 inscrits. Albert Parreño (C.N. Reus Ploms) i David Royo (C.N. Mataró) van aconseguir minut i mig d\’avantatge en el segment de natació, sent neutralitzats pels seus perseguidors en el segment de ciclisme. Al capdavant de cursa es va formar un grup que va arribar a contar amb 18 components, 15 d\’ells van arribar alhora a la segona transició que donà pas a la cursa a peu final, prenent la iniciativa els júniors mallorquins del Drac Triatló – Sport Màrqueting (guanyadors per equips masculins) Miguel Angel Fidalgo i Mario Mola, que van creuar la meta amb un temps final de 1 h 52 min 2 s sense disputar-se l\’esprint. Miquel Blanchart (C.N. Sabadell) va aguantar el ritme dels mallorquins en la primera de les dues voltes per a finalitzar en tercera posició amb tan sol 10 segons de retard. Mònica Pellejero (C.N. Mataró) es va situar en primera posició des de l\’inici de la natació, mantenint el seu domini en el segment de ciclisme, per a baixar fins a la quarta posició en la cursa a peu, creuant la meta exhausta i donant el tercer resgistre al Centre Natació Mataró que es va imposar en la classificació per equips femenins. La seva companya Sara Loerh va aconseguir la seva primera victòria en un triatló puntuable per al Circuit Català, finalitzant la prova amb un registre de 2h 16 min 3 s. Anabel Gràcia (C.T. Granollers) es va classificar en segona posició per davant de Regina Mola (C.N. Mataró).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.