Cursa Popular de Malgrat

0
366

JONATHAN HERNÀNDEZ (C.A. Lloret) i ESTHER TOMÀS (C.A. Calella) van ser els vencedors absoluts d\’una nova edició de la Cursa Popular de Malgrat de Mar, prova que va disputar-se el passat diumenge, 2 de setembre, amb una participació de prop de 200 atletes. Novament, l\’entitat més nombrosa va ser el Club d\’Atletisme Calella que va presentar 25 atletes a la cita, col·locant a cinc d\’ells entre els 10 primers: Òscar Rodríguez (2n.), Joan Pera (5è.), Josep Piña (6è.), Toni Sànchez (7è.) i Manel Vicente (9è.). A part de la classificació generalm, l\’organització va premiar els millors atletes locals, el podi masculí va ser ocupat integrament per atletes del Club d\’Atletisme Calella, però residents a la població veïna de Malgrat de Mar: Josep Piña (1r.), Toni Sànchez (2n.) i Pere Matas (3r.)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.