Cursa Popular de Malgrat

0
305

JONATHAN HERNÀNDEZ (C.A. Lloret) i ESTHER TOMÀS (C.A. Calella) van ser els vencedors absoluts d\’una nova edició de la Cursa Popular de Malgrat de Mar, prova que va disputar-se el passat diumenge, 2 de setembre, amb una participació de prop de 200 atletes. Novament, l\’entitat més nombrosa va ser el Club d\’Atletisme Calella que va presentar 25 atletes a la cita, col·locant a cinc d\’ells entre els 10 primers: Òscar Rodríguez (2n.), Joan Pera (5è.), Josep Piña (6è.), Toni Sànchez (7è.) i Manel Vicente (9è.). A part de la classificació generalm, l\’organització va premiar els millors atletes locals, el podi masculí va ser ocupat integrament per atletes del Club d\’Atletisme Calella, però residents a la població veïna de Malgrat de Mar: Josep Piña (1r.), Toni Sànchez (2n.) i Pere Matas (3r.)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.