Josep Maria Torras: Un homenatge merescut

0
375

Es va aprofitar l’acte de lliurament de premis de la Ciursa de la Vila Olímpica per donar un trofeu d’agraiment a Josep M. Torras per la seva tasca de difusió de les proves d’esport popular, mitjançant la confecció del calendari ‘d’Altres proves’ de la Revista Marathon. En Torras és el responsable d’aquest calendari des de fa més de 20 anys. Gràcies a la seva dedicació una gran quantitat de curses, caminades, marxes i similars han tingut un espai gratuït en aquest calendari per publicitar el seu esdeveniment. Ara continuen la feina els redactors de la revista, els quals valoren més que mai la feina que feia Torras, en veure les hores de dedicació i infinitat de trucades a organitzadors i clubs que comporta aquesta tasca.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.