MARIA VASCO, tercera als Mundials d\’Osaka

0
368

Magnífica actuació d\’atleta blanc i blava quedant tercera darrera de les ruses Olga Kaniskina i Tatyana Shemyakina, Vasco ha realitzat un registre de 1h30\’47. En tot moment ha estat amb grup de davant format per tres ruses i ja a partir del Km10 ha estat lluitant per mantenir la medalla de BRONZE. Aquesta es la tercera medalla obtinguda per l\’equip espanyol la plata de Paquillo Fernandez, el bronze Mayte Martinez i aquesta medalla de Maria Vasco. En declaracions a Teledeporte ha comentat \”hoy soy la mujer más feliz del mundo. Llegué a Osaka en el mejor estado de forma de mi vida, pero tengo mucho respeto a mis rivales y a la distancia de 20kms”. amb llagrimas amb als seus ulls a continuat “a partir del kilómetro diecisiete mi padre me ha estado ayudando desde el cielo y esta medalla va por él”.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.