MARIA VASCO, tercera als Mundials d\’Osaka

0
459

Magnífica actuació d\’atleta blanc i blava quedant tercera darrera de les ruses Olga Kaniskina i Tatyana Shemyakina, Vasco ha realitzat un registre de 1h30\’47. En tot moment ha estat amb grup de davant format per tres ruses i ja a partir del Km10 ha estat lluitant per mantenir la medalla de BRONZE. Aquesta es la tercera medalla obtinguda per l\’equip espanyol la plata de Paquillo Fernandez, el bronze Mayte Martinez i aquesta medalla de Maria Vasco. En declaracions a Teledeporte ha comentat \”hoy soy la mujer más feliz del mundo. Llegué a Osaka en el mejor estado de forma de mi vida, pero tengo mucho respeto a mis rivales y a la distancia de 20kms”. amb llagrimas amb als seus ulls a continuat “a partir del kilómetro diecisiete mi padre me ha estado ayudando desde el cielo y esta medalla va por él”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.