Atletes de les GORE-TEX® SERIES recorreran 4 països i més de 240 km a la TRANSALPINE RUN

0
547

Mercè Magem i Jordi Calduch per una banda i Ignacio Cardona i Toti Bes per una altra, conformen els dos equips que representaran a les GORE-TEX® SERIES -VERTICAL RUNNING a la GORE-TEX® TRANSALPINE RUN, una prova de muntanya multi-etapa que se celebrarà entre l’ 1 i el 8 de setembre i creuarà 4 països alpins. La GORE-TEX® TRANSALPINE RUN, a la seva tercera edició, és ja una de les proves de muntanya més exigents del calendari internacional. Travessant Alemanya, Àustria, Suïssa i Itàlia, els participants recorreran la serralada alpina durant 8 dies al llarg de més de 240 Km. i acumulant un desnivell total superior als 13.500 metres. Hi ha qui creu que la TRANSALPINE RUN és a les carreres de muntanya el que el Tour de França és al ciclisme. Assistiran a la GORE-TEX® TRANSALPINE RUN Mercè Magem, Jordi Calduch, Ignacio Cardona i Toti Bes, participants en la Gran Final de la Torre de Collserola de les GORE-TEX® SERIES – VERTICAL RUNNING. Els corredors van ser triats per l\’organització per les seves destacades actuacions en la passada edició de les GORE-TEX® SÈRIES – VERTICAL RUNNING, un circuit de carreres de muntanya que la passada edició es va celebrar en les estacions pirinenques de Grandvalira i Baqueira-Beret i també en la Torre de Collserola de Barcelona, on va tenir lloc la Superfinal.| Els corredors sortiran de l\’Aeroport de Barcelona el pròxim 31 d\’Agost amb destinació a Munich per, des d\’aquí, desplaçar-se a Oberstdorf, localitat alpina del sud de Baviera que acollirà l\’inici de la carrera el dia 1 de setembre. Amb ells, més de 300 corredors de tot el món, integrats en equips per parelles, prendran la sortida a Oberstdorf. La majoria de les vuit etapes tenen distàncies pròximes als 30 Km. encara que destaquen dos a l\’equador de la competició de diferent longitud. A l\’etapa del quart dia es disputa una marató de muntanya (42.195 m) que parteix des de Galtür a Àustria i finalitza en Scuol a Suïssa. Precisament és a Scuol on a l\’endemà se celebra l\’etapa més curta però, alhora, una de les més esperades de la competició: el kilòmetre vertical. La prova, la modalitat de la qual està en auge últimament, té un format de cronoescalada, 7 Km. de recorregut i un desnivell, com el seu nom indica, pròxim als mil metres. La cursa de muntanya multi-etapa més llarga d’Europa Un dels ingredients més cridaners d\’aquesta carrera és el seu itinerari internacional, doncs el traçat de la TRANSALPINE RUN trepitjarà territori alemany partint d’Oberstdorf, passarà per Àustria amb arribades als pobles de Steeg, St. Anton i Galtür, entrarà a Suïssa per Scuol i finalitzarà a Itàlia, amb metes a Mals, Schalnders i Latsch. A la localitat sudtirolesa de Latsch serà el lloc on la carrera de muntanya més llarga d\’Europa posarà el seu punt i final després de vuit dies intensos de competició. La prova, que transcorre entre escenaris de postal del massís més alt del continent, té un traçat d\’allò més divers, creuant valls i enfilant collats per pistes d\’herba, camins rocosos i fins i tot vessants de granit. L’aclimatació a l\’altura suposarà un dels punts clau de la prova atès que bona part del recorregut de la GORE-TEX® TRANSALPINE RUN es troba per sobre dels 2.000 metres. El traçat de la carrera només baixa per sota dels 1.000 metres en arribar a la vall tirolesa de Latsch, localitat que alberga l\’arribada de l\’última etapa i on s\’acaba la competició. Encara que els corredors poden allotjar-se en hotels de la zona, el gruix dels participants pernocta en camps situats en polisportius habilitats especialment per l\’organització per a l\’esdeveniment i en els quals es dóna un ambient de compañerismo idoni per a afrontar el dia a dia de la competició. A més, els esportistes estaran assistits en tot moment per staff especialitzat disposat per l\’organització, com massatgistes, fisioterapeutes i mèdics. Més informació amb CV de cada corredor, mapa i perfil de la carrera en doccument adjunt. També podeu consultar consultar www.transalpine-run.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.