Victor Gonzalo i Estrella Ribó primers als nous 10K de Ripollet

0
337

La tradicional cursa de Festa Major de Ripollet ha inaugurat aquest any una cursa de 10K certificats amb notable èxit de participació i guanyadors acreditats dins l\’atletisme català, com Victor Gonzalo, Campió de Catalunya de Marató i guanyador de la Lliga Internet 2006 i Estrella Ribó, que domina la Lliga Internet 2007. Aquesta cursa de 10K es vol consolidar com la cursa de reincorporació al calendari de fons per a tots els fondistes catalans després de les vacances d\’estiu.Resultats complets a Internet.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.