10 CATALANS AL MUNDIAL D’OSAKA

0
1877

El Comitè Tècnic de la Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la selecció espanyola que participarà en els Campionats del Món d\’Atletisme que se celebraran a Osaka, Japó, del 24 d’agost fins al 2 de setembre. Deu catalans han estat seleccionats per a participar en aquest campionat mundial, cinc dones i cinc homes. Rosa Mª Morató (VTiM) participarà en els 3.000 m obstacles, Berta Castells (VTiM) en el llançament de martell, Beatriu Pascual (VTiM) i Maria Vasco (AE BiB) en els 20 km marxa, i Irache Quintanal (FCB) en el llançament de pes. En homes, tenim a José Ríos (CA Adidas) que participarà en la marató, José Luis Blanco (CA Lloret LS) en els 3.000 m obstacles, Agustí Félix (PC) en el decatló, Jackson Quiñónez (FCB) en els 110 m tanques, i Jesús Ángel García Bragado (C Isabel II) en els 50 km marxa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.