La Mitja Marató de Sitges 2008 amb nova organització i canvi de

0
409

Pel proper 13 de gener del 2008 està prevista la 25ena edició de la Mitja Marató de Sitges que ha decidit canviar la organització i ha encarregat a l\’empresa Delta Events la responsabilitat de la propera edició, juntament amb el suport institucional de l\’Ajuntament de Sitges. La Directora de Delta Events es la coneguda corredora grega que viu a Catalunya, Alex Panayotou que ha guanyat moltes curses de ruta del calendari català. Properament s\’obriran les inscripcions per Internet amb un nou web i imatge de la cursa i es distribuiran els triptics a moltes de les curses de Catalunya, començant a la Mitja de Sabadell. La cursa comptarà amb un alt nivell de qualitat en tots els aspectes i cronometratge ChampionChip.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.