LAIA FORCADELL, D’ISS – L’HOSPITALET, PARTICIPARÀ A LA UNIVERSIADA DE BANGKOK (TAILÀNDIA)

0
265

Des de el proper 9 al 14 d’agost es disputarà a la capital tailandesa, Bangkok, els “XXIV Juegos Mundiales Universitarios de Verano” amb la presència de l’atleta d’ISS – L’Hospitalet Laia Forcadell. Laia Forcadell viatja a la capital asiàtica amb l’objectiu d’intentar entrar a la final de la seva prova, els 400 metres tanques, i millorar el seu registre personal de 56”80 i intentar apropar-se a la marca mínima de participació pels Campionats del Món d’Osaka (Japó), 56”50 que tindran lloc 10 dies després. L’atleta d’ISS –L’Hospitalet porta una temporada fantàstica ja que és l’actual líder del rànking nacional de 400 metres tanques, a participat a la Copa d’Europa – Superliga a Munic (Alemanya) i ha estat Campiona d’Espanya Universitària.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.