28e Urbecros i la 25a Cursa de la Vila de Tona

0
331

Un total de 222 atletes van competir a les diferens curses del 28e Urbecros i la 25a Cursa de la Vila de Tona, disputades ahir dissabte 4 d\’agost, dintre del marc de la festa major de la bonica població del Osona. Amb l\’organització de l\’A.A. Tona, L\’Urbecros esta pensant pels mes petits i consta de diferents proves i distancies segons les categories de prebenjamins fins a cadets. La cursa es disputa amb una distancia de 4.500 m. i es per la resta de categories, de juvenils fins a veterants i la van guanyar dos joves promeses del atletisme català, l\’Oriol Ciurans del C.N. Caldes(14\’46\”9) i la Laia Andreu del C.A. Vic(16\’30\”7).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.