28e Urbecros i la 25a Cursa de la Vila de Tona

0
785

Un total de 222 atletes van competir a les diferens curses del 28e Urbecros i la 25a Cursa de la Vila de Tona, disputades ahir dissabte 4 d\’agost, dintre del marc de la festa major de la bonica població del Osona. Amb l\’organització de l\’A.A. Tona, L\’Urbecros esta pensant pels mes petits i consta de diferents proves i distancies segons les categories de prebenjamins fins a cadets. La cursa es disputa amb una distancia de 4.500 m. i es per la resta de categories, de juvenils fins a veterants i la van guanyar dos joves promeses del atletisme català, l\’Oriol Ciurans del C.N. Caldes(14\’46\”9) i la Laia Andreu del C.A. Vic(16\’30\”7).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.