TRIATLÓ DE MUNTANYA

0
387

David Henestrosa i Mireia Santesmases guanyen el campionat de Catalunya a Balaguer
El moianès David Henestrosa (C.T. Manresa) i la balaguerina Mireia Santesmases (C.N. Reus Ploms), amb uns registres de 1 h 52 min 24 s i 2 h 22 min 15 s, respectivament, van vèncer amb autoritat en el campionat de Catalunya de duatló de muntanya disputat diumenge passat 29 de juliol a Balaguer. La prova va estar organitzada pel club Esportiu Pedala.cat, disputant-se sobre les distàncies de 750 m de natació, 29 km de ciclisme de muntanya i 5 km de cursa a peu, amb inici en el Pantà de Sant Llorenç de Montgai i final en el Parc de la Transsegre de Balaguer. Els exigents pendents del segment de ciclisme van definir les primeres posicions de la competició, i Henestrosa que va sortir de l\’aigua en segona posició va prendre el comandament de la prova amb autoritat, aconseguint un marge de 7 minuts sobre Sebastià Catllà (P.C. Bonavista) en la transició a la cursa a peu, posicions que es van mantenir fins al final. Josep Budalles va finalitzar en tercera posició. | Ramon Fargues, Xavier Bosch i Ricard Viola van aconseguir la primera posició per equips per al Pedala.cat. Mireia Santesmases va superar a la seva companya del Reus Ploms, Montserrat Martínez en les rampes inicials del segment ciclista, finalitzant la prova per aquest ordre seguides per Maria Fargues (Pedala.cat) classificada en tercera posició. El Club Natació Reus Ploms va guanyar en la classificació per equips femenins amb la participació de Leslie Violi.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.