Catalunya sots campiona d\’Espanya júnior de triatló per CCAA.

0
317

La selecció catalana júnior de triatló va fer un molt bon paper als Campionats d\’Espanya per CCAA. a Vinaròs. Cal destacar a Iñaki Baldellou que va quedar quart a la prova masc. i que amb Jordi Ferré i Joel Espina varen aconseguir una meritòria quarta plaça. Dolça Ollé va guanyar la prova fem. i amb Ivet Farriols i Eulàlia Vidal quedaren sots campiones d\’Espanya. La classificació del campionat d\’espanya de triatló per CCAA. de la primera jornada va ser la següent: Galícia: 180 punts Catalunya: 145 punts Andalusia: 140 punts La segona jornada va ser suspesa per una forta pluja que va inundar part del circuit ciclista, on també havia una forta i perillosa baixada. | Des de la Federació Catalana de Triatló i molt especialment del seleccionador català Joan Mayol, volem agrair a tots els components de la selecció la seva presència malgrat les inclemències del temps que no varen permetre rematar els grans resultats dels júniors i tornar a portar a Catalunya a la desena victòria del campionat d\’Espanya de triatló per CCAA.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.