Catalunya sots campiona d\’Espanya júnior de triatló per CCAA.

0
509

La selecció catalana júnior de triatló va fer un molt bon paper als Campionats d\’Espanya per CCAA. a Vinaròs. Cal destacar a Iñaki Baldellou que va quedar quart a la prova masc. i que amb Jordi Ferré i Joel Espina varen aconseguir una meritòria quarta plaça. Dolça Ollé va guanyar la prova fem. i amb Ivet Farriols i Eulàlia Vidal quedaren sots campiones d\’Espanya. La classificació del campionat d\’espanya de triatló per CCAA. de la primera jornada va ser la següent: Galícia: 180 punts Catalunya: 145 punts Andalusia: 140 punts La segona jornada va ser suspesa per una forta pluja que va inundar part del circuit ciclista, on també havia una forta i perillosa baixada. | Des de la Federació Catalana de Triatló i molt especialment del seleccionador català Joan Mayol, volem agrair a tots els components de la selecció la seva presència malgrat les inclemències del temps que no varen permetre rematar els grans resultats dels júniors i tornar a portar a Catalunya a la desena victòria del campionat d\’Espanya de triatló per CCAA.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.