AYAD LAMDASSEM CAMPIÓ D\’ESPANYA DE 10.000 METRES

0
314

Ayad Lamdassem s\’ha proclamat Campió d\’Espanya de 10.000 metres a les pistes d\’Atletisme El Quirinal d\’Avilés, Astúries, amb un temps de 27:56.60 que també significa la millor marca espanyola de la temporada. L\’altre atleta català participant en aquest estatal ha estat Pol Guillem (FCB) que ha entrat en la catorzena posició de la cursa, desè del campionat amb una marca de 29.15.44. En dones, Meritxell Calduch (FCB) s\’ha classificat en una meritòria quarta posició amb un temps de 34.50.03.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.