Torna la Mitja de Salou amb més força que mai!

0
428

3 anys després, l’Ajuntament torna a impulsar la Mitja Marató de Salou posant tots el mitjans al seu abast per fer d’aquesta cita, una de les més importants de la temporada. La novetat en el recorregut de 21.097 m, serà el pas per totes les platges de Salou, fet que donarà al circuit un caire més lúdic i atractiu pel corredor. El ritme de Batucada en directe animarà els corredors de la Mitja durant molts trams del circuit, i farà la cursa una mica menys dura. Els participants podran disposar de servei de guarda-roba, de dutxes, de vestidors i de la piscina climatitzada per relaxar-se amb un bany després de la cursa. També s’organitzarà una pasta-party pels participants per recuperar forces. Tots els arribats tindran una samarreta tècnica de running entre altres obsequis. La completa movilització de l’Ajuntament, de la Policia municipal, de l’empresa Thisplay, del personal d’Esports, de la gran quantitat de voluntaris ja inscrits, dels mitjans locals i d’alguns de nacionals auguren un gran èxit d’aquesta IV Mitja Marató de Salou. T’hi esperem, no te la pots perdre!
La data l\’11 de Novembre de 2007

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.