XIX Cros de l\’Ametlla de Merola a punt

0
438

Calendari: 16-09-2007
Com cada any, i ja en seran 19, quan l\’estiu està a punt d\’acomiadar-se fins a l\’any següent, la gent de l\’Ametlla de Merola es posa a disposició de l\’atletisme popular per tal de dur a terme el seu tradicional Cross. Com sempre fem, comencem felicitant als que enguany aconseguireu la vostra desena participació a la nostra cursa, així com a tots aquells que ja heu superat aquesta marca. És tot un orgull per a nosaltres que mantingueu aquesta fidelitat any rera any. A l\’igual que l\’any passat, mantenim L’ÚNICA FIRA D\’INTERCANVI DE SAMARRETES DE CATALUNYA. Disposareu d\’un espai especial on podreu fer el vostre intercanvi. Evidenment, no serà Nova York, però de ben segur, si tots hi posem de la nostra part, podrem fer un bon mercat. A més de la fira, us recordem la litúrgia de cada any: Ambient, fotografies, coca, moscatell, avituallaments, sorteigs i sobretot l\’esforç de tots per estar al vostre servei, a més, us recordem que ens heu de facilitar correctament les vostres dades postals.| Continuant amb la filosofia de millorar any rera any a partir dels vostres suggeriments, enguany hem decidit retocar el tema de trofeus per tal d\’agilitzar tot el que envolta la seva entrega. Confiem que la mesura sigui ben rebuda i que amb aquesta aconseguim el nostre/vostre objectiu que no és altre que fer amena i participativa aquesta cerimònia. Els que no coneixeu l\’Ametlla de Merola, dir-vos que és un lloc petit, i que, per aquest motiu, des del primer moment fem el possible per ajudar-vos i facilitar-vos l\’aparcament dels cotxes. Des d\’aquestes ratlles volem demanar-vos comprensió i respecte per les decisions que prenguem vers aquest tema. Us esperem a la dinovena edició!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.