Cursa Popular de l\’Espluga, finalitzat el termini d\’inscripció

0
447

L\’inscripció a la 30a edició de la Cursa Popular de l\’Espluga ha finalitzat degut a que hem assolit el nombre màxim d\’inscrits que la 30a edició de la cursa pot abarcar. Actualment hi ha 828 inscrits per internet mes la gent que s\’ha inscrit per fax, carta o personalment sobrepassem lleugerament els 1000 inscrits. Tot i així si encara t\’interessa participar a la cursa pots intentar inscriure\’t el dia de la cursa ja que probablement hi hauran algunes persones que s\’han inscrit pero que no podran participar per diferents motius i per tan quedaran alguns escassos llocs lliures. Una vegada més gràcies pel vostre interés i participació des de l\’organitzacio de la 30a edició de la Cursa Popular de l\’Espluga.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.