BALANÇ DE LA TEMPORADA BLANC I BLAVA

0
420

Aquest dimarts 24 de juliol es va celebrar a l\’Hotel Galery un dinar amb la premsa esportiva, per fer un balanç d\’aquesta temporada i del futur de l\’Associació Esportiva Blanc i Blau. Als patrocinadors Claudio Biern i Robert Massot, van destacar la gran tasca realitzada durant aquest primera temporada i animant a seguir treballant pel mateix camí. També cal destacar la presència del Dr. Antoni Arumi i del president de la plataforma pro-seccions Joan Calero. Es va repassar als principals objectius de la creació de L\’Associació: – L\’Associació ha realitzat més de 115 actuacions arreu de tot l\’Estat espanyol i estranger. – S\’han integrat atletes d\’un magnífic nivell en les especialitats de Cros, Ruta i Marxa i s\’ha potenciat l\’atletisme femení – Seguin les indicacions de Claudio Biern es va contactar amb la Federació Catalana de Discapacitats i es varen integrar als millors atletas de cadira de rodes d\’Espanya – La Creació d\’una Escola d\’Atletisme que ha permet assegurar el futur de l\’Associació – Col.laboració solidaria amb la fundació FAD, per col.laborar amb la seva lluita contra la drogaditzió, portant als nostres atletes a les samarretes \”DROGAS DEJALAS ATRAS\”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.