BALANÇ DE LA TEMPORADA BLANC I BLAVA

0
338

Aquest dimarts 24 de juliol es va celebrar a l\’Hotel Galery un dinar amb la premsa esportiva, per fer un balanç d\’aquesta temporada i del futur de l\’Associació Esportiva Blanc i Blau. Als patrocinadors Claudio Biern i Robert Massot, van destacar la gran tasca realitzada durant aquest primera temporada i animant a seguir treballant pel mateix camí. També cal destacar la presència del Dr. Antoni Arumi i del president de la plataforma pro-seccions Joan Calero. Es va repassar als principals objectius de la creació de L\’Associació: – L\’Associació ha realitzat més de 115 actuacions arreu de tot l\’Estat espanyol i estranger. – S\’han integrat atletes d\’un magnífic nivell en les especialitats de Cros, Ruta i Marxa i s\’ha potenciat l\’atletisme femení – Seguin les indicacions de Claudio Biern es va contactar amb la Federació Catalana de Discapacitats i es varen integrar als millors atletas de cadira de rodes d\’Espanya – La Creació d\’una Escola d\’Atletisme que ha permet assegurar el futur de l\’Associació – Col.laboració solidaria amb la fundació FAD, per col.laborar amb la seva lluita contra la drogaditzió, portant als nostres atletes a les samarretes \”DROGAS DEJALAS ATRAS\”

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.