15è ANIVERSARI DE LA CELEBRACIÓ OLÍMPICA

0
418

Aquest dimecres, dia 25 de juliol, tindrà lloc l’acte de record de la commemoració del 15è aniversari de la inauguració del Jocs Olímpics de Barcelona i també dels 25 anys des que Barcelona va promoure la candidatura olímpica.
L’acte commemoratiu, que tindrà lloc al Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona i a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, estarà presidit pel Delegat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Pere Alcober, per l’ex-president del Comitè Internacional Olímpic (CIO), Juan Antonio Samaranch i per Manuel Fonseca, Director General de Deportes del Consejo Superior de Deportes (CSD). A partir de les 20:30 hores els nens i nenes que van néixer en aquesta data fa quinze anys i que actualment estan federats en algun esport, faran una visita a l’Estadi Olímpic i a les 21:30 es dirigiran cap al Museu Olímpic i de l’Esport on es s’afegiran als representants dels clubs centenaris de Catalunya, al presidents de les Federacions Catalanes Esportives, als membres del COOB’92, als representants del COE, als de la UFEC, atletes…..que hauran signat al llibre d’Honor del Museu.| A les 21:45 des del Passeig de la Fama (espai entre el Museu Olímpic i l’Estadi), Antonio Rebollo tornarà a encendre el peveter amb la fletxa però en aquesta ocasió en sentit contrari, significant la permanent vigència dels valors de l’olimpisme i de l’esport. És en aquest context que Barcelona celebra durant el 2007 l’Any de l’Esport, com a compromís de la ciutat amb l’esport amb uns objectius que giren al voltant de la seva promoció com acte saludable, com activitat participativa alhora que integradora i com element que ha fet de la ciutat un referent esportiu de primer ordre a nivell mundial i que acull al llarg de l’any més de 300 actes esportius.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.