Inscripcions obertes a la Cursa de la Mercè

0
417

La inscripció a la clàssica prova esportiva de les festes de la Mercè és obligatòria però gratuïta
La 29ª edició de la Cursa de la Mercè, una de les proves atlètiques més populars de Barcelona, ja s\’acosta. Per aquest motiu, cal donar-se pressa i inscriure\’s el més aviat possible l\’emblemàtica cursa, que tindrà lloc el proper 23 de setembre a les 9.30 hores. I és que, per poder participar a la Cursa de la Mercè, cal realitzar la inscripció, que és obligatòria però totalment gratuïta. Per altra banda, per poder córrer la cursa, també és necessari fer-ho amb un xip. En el cas de no tenir xip propi (groc), la organització posa a disposició un xip d\’un sol ús al preu de 3 euros, que es pot comprar al moment de tramitar el formulari, o si es prefereix, un xip de color groc reutilitzable al preu de 12 euros.| En aquesta nova edició, la Cursa de la Mercè serà per primera vegada una prova solidària amb el medi ambient i amb les persones més desemparades. Amb el lema \”El teu gest val per dos\”, la cursa de 10 quilòmetres realitzarà una campanya de reciclatge de xips que té per objectiu minimitzar els afectes que aquests puguin tenir sobre el medi ambient a la vegada que col·labora, amb una aportació de 80 cèntims per xip, amb l\’ONG barcelonina Casal d\’Infants del Raval. Les inscripcions a través d\’Internet estaran obertes fins el 19 de setembre a les 20 hores. No obstant, per poder inscriure\’s presencialment no serà possible fins el dia 3 de setembre. Per tal de conèixer totes les novetats d\’aquesta cursa, saber com inscriure\’s, i accedir al formulari d\’inscripció, tan sols cal visitar el nou web de la Cursa de la Mercè 2007.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.