Raquel González (AAC) 11ª al Campionat d\’ Europa júnior

0
391

Brillantíssima actuació de la Raquel González (AAC) al Campionat d\’ Europa júnior que ha començat avui a la localitat holandesa d\’ Hengelo.
A la primera de les finals que s\’ han disputat, els 10 km marxa femenins, la Raquel ha aconseguit un excel.lent 11è lloc amb un registre de 50\’10\”80 que rebaixa en 47\” el seu rècord del Maresme assolit només 12 dies abans en el decurs del Campionat d\’ Espanya. L\’ 11ª posició final de la Raquel ha estat força clara, ja que la 10ª ha entrat 47\” per davant d\’ ella i la 12ª ho ha fet 31\” per darrere. De les 21 participants que han sortit, 3 han estat desqualificada i 1 s\’ ha retirat (l\’ altra espanyola en concurs, Lorena Castrillo). Les 3 marxadores de l\’ equip rus han aconseguit un magnífic triplet, destacant especialment la guanyadora, Anisya Kornikova, que ha doblat a totes les seves rivals, guanyant amb 43\’27\”20 per 46\’24\”74 de la sots-campiona. Per fer-vos una idea de la magnitud d\’ aquest registre, i com a tall d\’ exemple, direm que la María Vasco (recordem, medallista olímpica), té com a rècord d\’ Espanya absolut 43\’02\”, només 25\” per sota del temps de la guanyadora júnior. I aixó que la russa ha passat per l\’ equador de la prova en uns excessius 21\’15\” (per tant, 22\’12\” al segon 5000).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.