MOONLIGHT RAID 07

0
484

Vilanova i la Geltrú, 27 de juliol de 2007
En les nostres contrades caminar o córrer a l\’estiu esdevé feixuc per la calor si no es fa a primera hora del matí o al capvespre. Fa uns anys uns quants corredors nocturns vàrem decidir organitzar alguna mena d\’activitat per aglutinar un dia els practicants d\’aquestes disciplines i pasar-ho bé tots plegats. Vam optar per fer-ho un vespre prop de la lluna plena de juliol. Aixi va néixer la Moonlight, com una trobada on l\’esperit competitiu, o no, el posa cadascú. Enguany el Moonlight (MLR) es celebrarà la nit del divendres 27 de juliol Com sempre, serà una cursa o caminada , segons el gust de cadascú, en equips de dues persones i per fer un circuit d\’orientació que el marcaran un seguit de fites. | Programa 21:00 .- Obertura de la taula d\’informació i recollida de targés de control 21:40 .- Reunió informativa, funcionament, etc 22:00 .- Sortida en massa corredors circuit llarg (B) 22:05 .- Sortida per equips del circuit curt (A) cada 30\’\’ Lloc de trobada Camp de futbol de Sant Pere de Ribes. (en la zona d\’aparcament més propera a la carretera vella de Ribes a Vilanova). Circuits Curt (A): Circuit per caminaires i corredors Lineal. Màxim 3 hores Les fites no fetes penalitzaran en temps (1 hora per fita) El fora de temps penalitzarà 5\’ per minut de retard. Llarg (B) Per corredors Tipus score. Màxim 3 hores Les fites tindran valor diferent que bonificaran en temps El fora de temps penalitzarà 10\’ per minut de retard. Inscripcions La data límit per confirmar les inscripcions serà el dimecres 25 de juliol. Les inscripcions cal fer-les trametent un correu a ceazimut@gmail.com, on cal indicar: Nom i cognom dels dos integrants de l\’equip Circuit al que s\’apunten (A) o (B) Si s\’està en possessió de cap llicència federativa amb assegurança esportiva de les federacions FEEC, FCOC, FEDO, Atletismo, Triatló El preu de la inscripció pels federats serà de 3 euros. Els que no disposin d\’assegurança esportiva de cap federació hauran de pagar 2 euros més per obtenir una assegurança temporal de la FEEC. Per poder participar caldrà ser major de 18 anys o menor acompanyat d\’un adult i presentant una autorització del pare, mare o tutor/a. No es permetrà participar a ningú sense assegurança. Material Obligatori Individual: Frontal Camelbak, cantimplora o bidò 2 barretes energètiques. Equip: Brúixula Rotulador fluorescent.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.