Rutes i travesses per gaudir de l’estiu 2007

0
438

Un estiu més, els amants de les travesses i les rutes senderistes a Catalunya disposen d’un bon nombre d’opcions per a gaudir de la muntanya durant els mesos més calorosos. L’oferta cobreix pràcticament totes les comarques catalanes, i inclou llargues travesses circulars, circuits marcats per enllaçar tots els refugis d’una determinada zona i modalitats competitives reservades als més preparats. És el cas de les rutes “Cavalls del Vent”, “Carros de Foc”, “La Porta del Cel”, “Estels del Sud”, “La travessa dels 3 refugis”, “La ruta dels refugis al Montsant i Prades”, “Setau Sagèth” o el “Camí de la Xarxa de Parcs Naturals”, entre d’altres, sense oblidar la gran “Xarxa de Senders” de la FEEC i la més recent \”Ruta dels Estanys Amagats\”. Recentment s’ha posat en marxa la ruta turística “Els 3 monts”, que uneix les zones naturals del Montseny, Sant Llorenç del Munt i l’Obac, el Moncau i la muntanya de Montserrat. La majoria d’aquestes rutes compten ja amb cartografia pròpia, una bona prova de l’acceptació i seguiment per part del públic i de les editorials especialitzades en mapes i guies de muntanya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.