Burriac ATAC! 2007 – 8 de setembre de 2007

0
441

Bon dia corredores i corredors, Tant als qui ja esteu apuntats com els qui encara dubteu dir-vos que el ritme d’inscripcions és molt bo. A dia d’avui queden ja menys de cent places perquè tanquem inscripcions. Per tant els i les dubtoses feu un cop de cap i apunteu-vos ja, penseu ja hi ha qui parla de revenda (ja, ja, ja…) Entre les novetats que tenim per aquest any hi ha un sopar de botifarra de Can Pocurull ofert per la gent de Can Pocurull i de Can Pa amb Tomàquet, a qui els hi estem també molt agraïts, amb un tall de síndria de postres. També volem aprofitar aquest correu per recordar-vos que a la nostra web www.burriacatac.cat hem penjat una petita broma de l’organització, una demo (amb molta més llum) del que serà per tots nosaltres Burriac ATAC!07 (cal quicktime i són poc més de 4.5MB). Així doncs, els qui encara no us hagueu inscrit, feu-ho ja, escalfeu les cames, prepareu el braç on penjareu el xip, agafeu gana per la buti i sobre tot prepareu la tovallola pel banyet final a la platja.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.