Milla Urbana d\’Arenys de Mar

0
428

Al port pesquer d\’Arenys de Mar, va disputar-se, diumenge 15 de juliol, una nova edició de la Milla d\’aquesta població.
Per part del Club d\’Atletisme Calella, a les proves de promoció els més destacats van ser ONA ROSELL per la seva victòria a la cursa Benjamí Femení, mentre que a la Benjamí Masculí, GERARD CHIVA va acabar tercer. I pel que fa a la Cursa Open, en que va imposar-se l\’atleta local REDOUAN EL GHALI, destacar el quart lloc de MANEL VICENTE que va quedar-se a un pas del podi, i el tercer lloc d\’ESTHER TOMÀS a la categoria Veterà Femení.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.