CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS

0
477

Aquest dissabte 14 de juliol se celebrarà la catorzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs a l\’Estadi Joan Serrahima de Barcelona, organitzat per l\’Agrupació Atlètica de Catalunya. Aquest campionat el disputen els clubs classificats de la Lliga Catalana de Clubs, més els clubs que han participat a la Divisió d\’Honor i la Primera Divisió del Campionat d\’Espanya de Clubs. L\’Agrupació Atlètica de Catalunya, el Futbol Club Barcelona, el Medilast Sport Lleida, l\’ISS L\’Hospitalet, el CA Laietània i el CA Vic, participen tant en la categoria masculina com en la femenina. La JA de Sabadell i l\’Aquadiver GEiEG ho faran en la categoria masculina, i el CA Manresa i el CA Igualada en la femenina. L\’actual campió és el FC Barcelona que es va imposar en les dues categories l\’edició passada que es va celebrar a Vic.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.