II Cursa Tal Qual

0
953

El proper dia 21 de juliol, el Club d\’Atletisme Esbufecs organitzarem la II Cursa Tal Qual a Mollerussa.
La iniciativa va sorgir amb motiu del 10è aniversari de la nostra fundació l\’any 1996 i en la que també em organitzat la primera cursa d\’Esquenes a Catalunya i segona de tot l\’estat. La primera edició la vam fer tres corredors amb l\’únic objectiu de fer un tast i degut als resultats de recolçament i simpatia que hem rebut a lo llarg de mesos dels mollerussencs com molts de companys corredors i corredores, ens hem propossat de normalitzar-la i per aquest motiu enguany començarem a donar-li forma amb premis , diplomes, etc. De la foscor dels 2 quilòmetres del 2006, passarem a fer un circuit iluminat en el seu 80% del recorregut on trepitzarem un polígon i un parell de carrers amb arribada al la Rambla del Cami de Belianes on l\’any passat s\’aplegaren un bon grapat de curiosos. També hem obert una categoria pels més petits que també faran tot el circuit de 3 quikòmetres. Hi haurà tres premis pels primers de la general tant masculina com femenina i tres pels més menuts de 0 a 12 anys, també masculi i femení. Un trofeu al més veterà o veterana i al més petit o petita. Tot ens crisparem un bon tall de coca dolça i us enviarem per correu electrònic el diploma amb la fotografia . Preguem que ens feu saber la vostra intenció de participar trucant al 686 3540 91 per tal de poder servir-vos a tots com cal. | No tenim cap mena de patrocini i per quadrar despeses l\’inscripció seran 3€. La cursa serà a les 23:30 del dissabte 21 de juliol al camí de belianes, mateix carrer que la comisaria dels Mossos. Esperem poder assolir un nombre suficient d\’agossarats per tal de fer-la, l\’any 2008, completament urbana trepitzant els carrer més céntrics de la nostra Ciutat. Els Esbufecs us animem a fer una cosa tant simple com natural de correr sense roba al menys un cop l\’any. les sensacions que tindreu no les oblidareu mai . Això ho organitza els ESBUFECS , qui si no ! \” Una salutació i ens veiem el 21 ? Vinga t\’esperem. Salut i quilòmetres Esbufecs de Mollerussa

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.