9 h: Cursa de Muntanya dels Poblats Ibèrics de Cerdanyola (10 Km)

0
480

8 h: Marxa Popular dels Poblats Ibèrics de Cerdanyola (10 Km)
Lloc de sortida i d\’arribada Poblat Ibèric del turó de Ca\’n Oliver. Infantils (1 km) fins a 7 anys. Juvenils fins 14 anys ( 4 Km) El Club Atletic Cerdanyola i l\’Associació de veïns i amics de Montflorit organitzen la primera edició de la Cursa de Muntanya Popular dels Poblats Ibers. La cursa serà part del programa d\’activitats de la Festa Major de Montflorit Cerdanyola del Vallés ; que se celebrarà el dissabte 28 de Julio. El circuit serà pel Parc de Collserola passant pels camins antics dels Poblats ibers de la zona. El circuit de la cursa és preciós i és una bona oportunitat per a córrer per muntanya (trail) i conèixer la zona. | Es farà també un entreno pel circuit 1 setmana abans de la cursa. Aprofitem l\’oportunitat per a anunciar la nova web del Club Atlétic Cerdanyola.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.