Revista MARATHON, número doble de Juliol-Agost.

0
371

Els nois de la Redacció aquesta vegada s’ho ‘han currat’ molt. Ens presenten un CALENDARI de proves populars amb un formato nou, més visual i complet, amb 80 propostes diferents per als mesos d’agost i de setembre. Sí… sí: 80. Denominen a aquest calendari: Calendari d’Esport Lúdic, que és el nom del nou editor d’aquesta revista. Diuen que si la idea té ressò ho faran cada més. SUMARI Cursa de la Vila Olímpica (Enguany es van aplegar prop de 700 participants) Cursa Popular de Nou Barris (Vinyet Noguero repeteix victòria) Les Gore-Tex Sèries 2007 (Una cita ineludible per als amants de les pujades) i a més a més: L’actualitat a Casa Nostra – Les Maratons dels Campionats Mundials d’atletisme – Calendari de setembre de la Comissió de Fons – Actualitat Internacional – Flaixos d’atletisme a la resta de l’estat – Flaixos Internacionals d’atletisme – Campanya oberta de corresponsals. Recordem que a revista es pot adquirir a Barcelona a: Domingo Catalán, a Ginés Sports i a la secretaria de la Comissió de Curses de Fons (rambla Guipúscoa, 25). I per a fer-se subscriptor s’ha de demanar la butlleta per Internet a: revistamarathon@yahoo.es

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.