El 5 cros de Sant Jaume, per la Festa Major de Puigmoltó (Garraf)

0
844

El 5 cros de Sant Jaume, per la Festa Major de Puigmoltó (Garraf), és oberta a tothom sense distinció de edats sexe o nacionalitat. El recorregut serà per l’entorn del poble de Puigmolto segons el circuit assenyalat, (veure vídeo adjunt) tot fent dues voltes per un total de 5.700 metres. La sortida es donarà diumenge 22 de juliol, al carrer Puigmoltó a dos quarts de vuit del vespre. Tots els participants es presentaran equipats i amb el corresponent pitral col·locat en lloc ben visible Les inscripcions, que són gratuïtes. es faran presencialment a partir de les sis a un quart de vuit en l’àrea de la sortida. Les categories establertes son dues: Homes i Dones. Hi haurà avituallament líquid i sindriada en acabar la cursa. Hi haurà trofeus pels tres primers de cada classificació, a més els primers de cada categoria tindran pernil d’obsequi. Entre la resta de participants es farà un sorteig d’un altre pernil. Els corredors assumiran els danys que es puguin causar o que puguin causar a terceres persones, els organitzadors declinen tota mena de responsabilitat al respecte. Pel sol fet de participar-hi, s’accepta el present reglament i les decisions presses per l’organització en allò que no estigui previst.
video del recorregut

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.