TRES SUPERHOMENS FINALITZEN LA DURÍSSIMA PROVA D’ÀMBIT MUNDIAL DE LA CURSA DEL LLOP

0
2363

Els “terminators” Guillem Sancho Torné de Benasque, Josep Ignasi Sánchez Delgado de Manlleu i Enric Colomé Campos de Tortosa han estat els guanyadors d’aquesta espectacular i duríssima prova combinada que ha acaparat aquest cap de setmana l’atenció mediàtica de totes les Terres de l’Ebre i que ha batut el rècord de participació amb més de 350 inscrits. Aquests tres atletes han fet gairebé 400 km en dos dies repartits en sis etapes: 183 en cursa ciclista, 32 en cursa de muntanya, 16 en piragua de mar, 22 en piragua de riu, 21 en una mitja marató atlètica i 110 en cursa en BTT. Guillem Sancho ho ha aconseguit en un temps total de 23h 16’ i 19’’, Josep Ignasi Sánchez ho ha fet en 23h 58’ i 23’’ i Enric Colomé en 25h 17’ i 43’’. La resta de participants, excepte Enric Boldú Tormo que també va ser un “terminator” que va haver d’abandonar en el transcurs de la quarta etapa, van participar en les altres modalitats de participació que l’organització havia incorporat a la cursa per tal de fer-la més atractiva i participativa, ja sigui en etapes individuals, per equips o per relleus. Tota la informació a la web oficial de la cursa

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.