GRIFONE LA SEU MOUNTAIN FESTIVAL

0
429

Objectiu aconseguit en el festival d’esports de muntanya, GRIFONE LA SEU MOUNTAIN FESTIVAL.
Aquest dissabte i diumenge 7 i 8 de Juliol, es van reunir a prop de 450 esportistes de tots tipus, per realitzar alguna de les diverses activitats previstes. El bon temps va acompanyar l’esdeveniment tot el cap de setmana i el sol i la calor van fer encara més dur l’esforç dels corredors i corredores. El dissabte, el Triatló de Muntanya i el Duatló de Muntanya van començar simultàniament a les 17h30 de la tarda sota un sol , uns corrents a la vora del riu Segre i d’altres nedant en el canal d’aigües tranquil•les del Parc del Segre. Després, tots van haver d’afrontar 32km de BTT pels paratges naturals de l’Alt Urgell, i acabar amb 5km de cursa a peu.| El Campió del Mon Green Cup de Duatló de Muntanya, en Víctor del Corral del BH Inverse-Triatló Vilanova, va arribar primer en el Triatló, a 4 minuts del segon classificat en Sebastià Catllà (guanyador l’any passat), i a uns 9 minuts d’en Xavier Llobet, triatleta Olímpic i guanyador del circuit Tri-Trials Series 2006. La Neu Parcerises va guanyar la categoria femenina, seguida de la Mireia Santesmases i de la Laia Cuevas, segona i tercera respectivament. En el Duatló, els guanyadors van ser en Angel Martínez del BH Inverse-Triatló Villanova, l’Aleix Muñio i Andrés Barbero. En categoria femenina, el podi els van completar la Roser Español, la Belen Sanchez i la Maria Isabel Pozo. També vam viure la participació d’uns 15 nens valents en el Triatló Infantil, que es va fer a l’interior de les instalacions del Parc del Segre. El Diumenge, la Marxa Nórdica va inaugurar la sortida a les 9h30 amb a prop de 50 marxadors que es van repartir entre el recorregut curt d’una hora i el llarg d’unes quatre hores. Aquesta modalitat molt reconeguda als països nòrdics està entrant amb força al nostre país, ja que es una activitat esportiva molt recomanada pels seus beneficis per la salut. La Cursa de Muntanya va començar tot seguit, on els corredors van afrontar 12km de camins i corriols sota un sol imponent. El tram del recorregut que té una pujada de gairebé 7 km, va marcar les diferencies entre els participants. En Joan Munts va arribar primer en 51,56 minuts, en Cesar Alonso segon en 52,13 minuts i l’Enoc Navarro tercer en 56,57 minuts. La campiona de raids d’aventura, i resident a La Seu d’Urgell, Emma Roca va guanyar la classificació femenina en 56m54, seguida de la Roser Espanyol i la Marga Arbós. La Marxa de BTT amb més de 150 ciclistes de muntanya, va començar a les 10h30. Es podia optar per un circuit curt de 32km i un circuit més llarg de 42 km. Com a cada marxa, van haver-hi participants que van sortir “a per totes” i d’altres que van aprofitar la ocasió per fer esport i gaudir de la natura, al seu ritme. El recorregut, que puja i baixa per una de les pistes del centre de BTT, permet de contemplar les magnífiques vistes que es gaudeixen des de dalt del Mas d’En Planes. A l’arribada tots els participants van poder gaudir d’una botifarrada popular, i de diversos obsequis, creant un ambient de festa i esport. La reunió d’esportistes de diferents àmbits i diferents activitats en un sol cap de setmana promet un bon futur per aquest esdeveniment. Tant per part de l’ajuntament de la Seu d’Urgell, com per part dels patrocinadors i dels organitzadors, la voluntat és d’incloure més proves de prestigi dintre del programa del Festival, i esdevenir així un dels festivals esportius més importants dels Pirineus.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.