Swimming cros de Castellfollit de la Roca

0
460

L\’Ajuntament de Castellfollit de la Roca va organitzar diumenge passat 8 de juliol una nova edició del Swimming cros, competició promocional basada en l\’aquatló, que va contar amb 48 participants individuals i 20 equips de relleus de 2 components.
Els participants més joves (5 anys) van disputar la sèrie de pre-benjamins iniciant la competició des de l\’interior de la piscina de 25 metres, per a a continuació realitzar 300 metres de carrera a peu, i sense parar repetir tot el recorregut. Les categories infantils i sèniors es van disputar ampliant les distàncies, i les sèries per relleus (novetat en aquesta edició) van permetre a pares i fills competir junts. El responsable tècnic de la Federació Catalana de Triatló Joan Mayol, que va participar amb la seva família va aconseguir una vegada més el millor registre de la prova. Excel·lent proposta del mateix equip organitzador del duatló del circuit català, que de forma distesa transforma i integra un matí de piscina de fi de curs en una competició oficial. Com és habitual, tots els participants van rebre una borsa d\’obsequis en el lliurament de premis final.|

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.