SEGONA VICTÒRIA DEL CALELLA A L\’ESTRANGER, EN AQUEST 2007

0
484

\”El Club d\’Atletisme Calella, gran dominador de la Cursa Internacional d\’Andorra\”
Dos mesos més tard de la victòria per equips del Club d\’Atletisme Calella a la Mitja Marató de Ginebra (Suïssa), l\’entitat calellenca torna a guanyar, aquesta vegada per partida doble, tant en categoria masculina com femenina, i a la Cursa Internacional d\’Andorra, diumenge 8 de juliol, amb 30 atletes, i rebent també, el premi al Club amb més participació. Però a part d\’aquest èxits col·lectius, el Club calellenc va marxar del Principat d\’Andorra amb un total de 13 trofeus individuals, també va ser l\’entitat que més vegades va pujar al podi. En categoria absoluta masculina van rebre premi Joan Pera (6è.), Fran Garcia (7è.) i Manel Vicente (9è.), i a l\’absoluta femenina Esther Tomàs (9a.). Pere Matas i Estanislao Llobet van ser 2n i 3r., respectivament, a la categoria MA. En promeses, Albert Duran va ser 3r., i en fèmines el podi va ser totalment calellenc amb Mònica Santos (1a.), Vanessa Vila (2a.) i Sara Ruscalleda (3a.). En veterans, Carme Farré va imposar-se en categoria femenina. I a la Cursa Infantil, van obtenir premi Carla Pla i Marc Vidal. Hi van participar prop de 300 atletes. La victòria masculina va ser per Abraham Rotich (Kenya), i la femenina per a Meritxell Calduch (F.C. Barcelona).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.